◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.04.2024

NSA și mesajele extraterestre

În anul 1972, mai mulți vânători din New Mexico descoperă într-un canion, mai multe pictograme și un misterios obiect. La fata locului au sosit mai mulți arheologi care au studiat zona și au concluzionat ca obiectul și pictogramele nu aparţin unei civilizaţii preistorice.

Obiectul era un fel de busola și s-a estimat ca a fost fabricat în jurul anului 800 e.n. În ceea ce privește pictogramele, aceste erau foarte diferite de desenele rupestre descoperite pana atunci, atât prin tehnica de gravura dar și prin simbolistica.

Cercetările au continuat pana în anul 1973 prin implicarea agenţiilor de la serviciile secrete NSA. Pentru ca nu au mai fost descoperite alte artefacte, autoritățile au decis sa întrerupă cercetările și sa închidă zona, accesul turiştilor fiind interzis.

În anul 1994, are loc o alunecare de teren. Agenții NSA s-au deplasat la fata locului și au descoperit intrarea într-o cavernă. După ce au parcurs un tunel de câțiva zeci de metri, au descoperit 23 de camere, pe pereții cărora erau gravate zeci de pictograme și hieroglife.

Au fost formate echipe din cei mai buni cercetători americani și europeni care timp de mai multe luni au studiat pictogramele. Concluzia a fost ca acestea aparţin unei civilizaţii extraterestre care s-a retras în aceste caverne în jurul anului 800 e.n.

În ultima dintre camere, a fost descoperit un disc optic despre care s-a presupus ca ar putea conține informații cu privire la misterioşii autori ai pentagramelor. Discul a fost analizat în cele mai performanțe laboratoare, însă accesul la conţinutul informațiilor a fost imposibil.

Cei mai buni specialişti în informatică au recunoscut ca nu dispun de tehnologia necesara pentru a citi informații de pe disc.

Mai târziu, discul a fost analizat de către doi specialişti în lingvistica care au constatat ca informațiile de pe disc erau stocate în 23 de unităţi care corespundeau celor 23 de camere. După multe eforturi, cu ajutorul unor programe performanțe au fost descifrate primele doua unități, în care erau prezentate informații despre autorii pictogramelor, care se numeau WingMakers, adică creatorii zburători și care veniseră pe Pământ pentru a ajuta omenirea în dezvoltarea sa.

După ce a făcut aceasta descoperire, conducerea NSA decide ca cercetătorul în cauza să fie înlăturat din cadrul proiectului, fără a i se explica motivele.

În anul 2004, NSA a desecretizat mai multe documente, printre care și unul care purta numele de Cheia pentru mesajele extraterestre. În document, cercetătorii NSA făceau referire la 29 de mesaje pe care le-au primit de la civilizaţiile extraterestre, printre care și misteriosul disc descoperit în New Mexico.

În anul 2015, Edward Snowden, fost angajat NSA, declara despre existența unor programe de decodare a mesajelor extraterestre pe care NSA și CIA le dețin. După ce a făcut aceste dezvăluiri, Snowden a fost obligat sa ceara azil politic în Rusia.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *