◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Piesa de teatru „Flagrant”,
un spectacol contemporan original

Piesa de teatru „Flagrant”, cu distribuția de excepție formată din Lungu Cătălin în rolul hoțului, Carmen Sascău în interpretarea femeii de serviciu și Ștefana Badiu în rolul proprietarei apartamentului, reprezintă un spectacol captivant organizat de Syarela Arts. Cu o poveste plină de suspans și umor, piesa explorează complexitatea relațiilor umane și aduce în prim-plan un jaf, motiv pentru începerea unei conversatii ce pune în lumină aspecte profunde ale societății contemporane, dar și pline de umor.Hoțul, jucat magistral de Lungu Cătălin, este personajul central al poveștii, un hoț sărac în idei și sărac în general. În interpretarea sa, Cătălin aduce un amestec de comedie și dramă, surprinzând publicul cu fiecare nuanță a personajului său complex.

Apartamentul devine un spațiu în care se dezvăluie intrigile și relațiile întortocheate din trecutul judecătoarei, iar spectacolul devine o călătorie în lumea ascunsă din spatele închisorilor.

Carmen Sascău, în rolul femeii de serviciu, aduce la viață un personaj plin de sare si piper. Cu o interpretare subtilă, dar foarte expresivă, Carmen Sascău creează o conexiune profundă între public și personajul său, reusind să stârnească hohote de râs.

Ștefana Badiu, în calitate de judecătoare, adaugă un element de legalitate și justiție în peisajul tumultuos al poveștii. Interpretarea sa carismatică aduce un echilibru esențial în conflictul care se desfășoară.

Regizată cu măiestrie chiar de către actori, piesa „Flagrant” explorează teme precum corupția, secretele ascunse și consecințele acțiunilor noastre, toate într-o notă comică, ținând publicul cu sufletul la gură de la început până la sfârșit.

În final, „Flagrant” este o experiență teatrală memorabilă, un spectacol contemporan original și plin de viață.

Distribuția talentată, regia impecabilă și scenariul bine construit fac din acest spectacol un eveniment de neuitat.

Marius Herscu/UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *