◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

„Extratereștrii refuză să-și împărtășească tehnologia datorită războaielor și poluării pe Pământ”

Fostul ministru canadian al apărării Paul Hellyer, cunoscut pentru declarațiile sale șocante cu privire la extratereștrii, uimește încă o dată cu interviul pe care l-a acordat tabloidului Rusia Today.

Săptămâna trecută, Hellyer a declarat, într-un interviu, că este convins că există cel puțin 80 de specii de extratereștrii în galaxia noastră. Aceștia sunt organizați într-o coaliție galactică și respectă niște reguli stricte.

Ei sunt informați despre existența noastră, dar nu ne bagă în seamă pentru că nu suntem foarte evoluați. Pe lângă acest aspect, alte o altă problemă este că nu suntem deloc niște administratori buni ai planetei noaste.

„Aș spune că aproape toată lumea este bună și dorește să ne ajute, pot exista una sau două specii străine care nu fac asta”, susține Hellyer. Ajutorul întârzie să apară pentru că oamenii se lasă conduși de numeroase războaie și poluarea de pe Terra este una problematică.

El adaugă că extratereștrii nu sunt deloc impresionați de oameni „Ei nu cred că suntem niște administratori buni ai planetei noastre, ne tăiem pădurile, ne poluăm râurile și lacurile, iar în oceane devin canalizări de materiale plastice. Noi facem tot felul de lucruri pe care nu ar trebui să le facă managerii buni ai casei lor, cu atât mai mult că avem doar o singură casă „, a declarat Hellyer pentru tabloidul RT.

El crede că extratereștrii sunt printre noi și atunci când mergi pe strada poți vedea unul, care arată ca un om normal. Din acest motiv nimeni nu își dă seama de existența lor, pentru că arată exact ca și noi.
Hellyer, a fost un ministru al apărării al Canadei între anii 1963-1967 sub conducerea primului-ministru Lester B. Pearson și a devenit faimos pentru credința lui în extratereștri din 2005. De atunci și până în prezent, a realizat numeroase declarații și interviuri prin care încerca să convingă opinia publică cu privire la prezența extratereștrilor printre noi.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *