◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro15.05.2024

Program academic unic pentru jurnalismul medical din Pakistan

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a aprobat diploma de jurnalism medical oferită de Universitatea de Științe ale Sănătății din Pakistan, care devine astfel prima țară din regiune care a desfășurat un program academic unic de acest gen. Diploma a fost aprobată de EMAME, o organizație a OMS, formată din 21 de țări membre ale regiunii.

Concret, obiectivul proiectului este de a îmbunătăți calitatea editării în publicațiile de cercetare medicală din Pakistan. Farhad Handjani, președintele iranian al EMAME, a remarcat eforturile universității și a spus că programul este o inițiativă foarte importantă, care poate fi esențială în îmbunătățirea calității publicațiilor medicale din Pakistan și nu numai.

Programul de jurnalism medical de la Universitatea de Științe ale Sănătății a fost lansat ca un curs certificat în 2017 și a început sub îndrumarea jurnalistului medical Shaukat Ali Jawaid. Un al doilea curs de certificare a fost lansat în 2022, potrivit thenews.com.pk. Până în prezent, peste 150 de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv editori medicali, cercetători și evaluatori, au finalizat cursurile certificate. (redacția UZPR)

Foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *