◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Mesajul de cinci cuvinte transmis de Simona Halep după debutul cu dreptul de la Indian Wells 2021

Cele două românce le-au învins în două seturi foarte echilibrate, cu răsturnări de situație, scor 7-5, 7-6 (9), pe Darija Jurak și Andreja Klepac și au avansat în optimile probei de dublu de la Indian Wells.

Mesajul transmis de Simona Halep după victoria la dublu de la Indian Wells

După joc, Simona Halep a transmis un mesaj scurt, de cinci cuvinte în limba engleză, dar elocvent, pe contul personal de Facebook.

Double fun in the desert (n.r. dublă distracție în deșert)”, se arată pe contul personal de Facebook al Simonei Halep, în descrierea unor fotografii în care apare alături de Gabriela Ruse, din meciul cu Darija Jurak și Andreja Klepac.

Meciul din runda inaugurală a probei de dublu a fost primul jucat de Simona Halep după o pauză de mai bine de o lună. La începutul lunii septembrie, la ultimul turneu oficial la care a participat înaintea Indian Wells, US Open, românca a ajuns în optimi, unde a cedat la Elina Svitolina, 3-6, 3-6.

Simona Halep, meci cu Marta Kostyuk la simplu

Vineri, Simona Halep va debuta și în proba de simplu a ediției 2021 a Indian Wells, împotriva Martei Kostyuk, partidă din turul doi programată în jurul orei 23:00, în direct la Digi Sport 2.

Gabriela Ruse a fost eliminată la simplu, unde a ajuns pe tabloul principal din calificări, după 3-6, 6-7 (5) cu Alize Cornet.

digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *