◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep dezamăgește la Sydney: Pierde primul meci din 2019!

Simona Halep a fost învinsă în turul al 2-lea de la Sydney, cu scorul de 4-6, 4-6 de către Ashleigh Barty, după o oră și 28 de minute! Liderul mondial a ratat startul din 2019, revenind pe teren după 101 zile.

Românca nu a reușit să arate un nivel ridicat de joc pe parcursul meciului contra australiencei, în vârstă de 22 de ani, ea având doar 9 mingi câștigătoare, față de 26 ale adversarei!

Pentru Halep a fost prima partidă disputată după 30 septembrie 2018, când s-a retras în primul tur de la Beijing, în confruntarea cu Ons Jabeur, suferind o accidentare, care a făcut-o să lipsească de la Turneul Campionelor de la Singapore.

Simona Halep și-a pierdut de 4 ori serviciul în meciul cu Ashleigh Barty, a fructificat doar 2 mingi de break din 11, a avut 22 de greșeli neforțate, reușind doar 5 atacuri câştigătoare la fileu din 13! Jocul său nu a mai strălucit, fiind pusă de multe ori în dificultate de către adversară.

Australianca (nr. 15 WTA), care a obținut victoria carierei la Sydney, împotriva nr. 1 mondial, a făcut declarații pline de fair-play după meci, la adresa româncei.” O respect 100% pe Simona. Ea a reușit lucruri uimitoare în acest sport”.

La acest început de an, Halep a pierdut 280 de puncte în clasamentul mondial, de la victoria din 2018 de la Shenzen, turneu la care nu a mai participat, în urmă cu o săptămână. Astfel, în topul WTA Ranking LIVE, Simona are 6642 de puncte, iar pe locul 2 se găsește Angelique Kerber, cu 5505 puncte. În prezent, germanca va juca în sferturile de finală de la Sydney, cu învingătoarea din meciul Kvitova (nr. 8 WTA) – Hsieh (nr. 28 WTA).

Următorul turneu la care va participa Simona Halep va fi Australian Open, între 14 și 26 ianuarie, unde va avea de apărat 1.300 de puncte, după finala pierdută în fața Carolinei Wozniacki, de anul trecut.

George Titus Albulescu/UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *