◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro09.05.2024

Oscarurile bihorene
pentru jurnalism

Pe data de 3 aprilie 2024, miercuri, de la ora 17:00, la Casa Tineretului din Oradea a avut loc a doua ediție a premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști – Bihor. Un eveniment unic și emoționant, la care am avut onoarea de a participa.

Beneficiind de sprijinul multor sponsori, evenimentul a reunit cei mai importanți ziariști bihoreni din presa scrisă, din televiziune și din radio.

 Înainte de ceremonia propriu-zisă, participanții și invitații au fost primiți într-un spațiu unde erau dispuse mese și se puteau servi mici gustări. Au fost momente de socializare în care ziariștii s-au salutat, au vorbit cu zâmbetul pe buze, trecând peste concurența din acest domeniu.

Ceremonia s-a desfășurat într-o sală de spectacole după următorul tipic: prezentatorii citeau lista nominalizaților la diferite categorii, apoi, după un moment de suspans, numele câștigătorului era dezvăluit, în aplauzele publicului. Între aceste moment, pe scenă intrau diferiți artiști, precum un grup de artiști populari din Căbești, doi instrumentiști de la Filarmonica de Stat la instrumente cu coarde, câteva voci de la Școala de Arte Francisc Hubic, un număr susținut de un cuplu de magicieni.

Finalul numerelor artistice le-a aparținut cântăreților rock Călin Pop și Marius Pop, tată și fiu, de la trupa Celelalte Cuvinte, cu o performanță acustică.

Vă prezentăm câteva nume de câștigători la diferite categorii. Secțiunea jurnalism online – Veronica Bursașiu , jurnalism de presă scrisă – Adriana Totorean , jurnalism de investigație – Laura Gal, jurnalism radio – Florin Mihalca, operator TV – Sebi Bei, jurnalism de televiziune – Nicolae Nistoroiu.

Cel mai important premiu și titlul de Jurnalistul anului i-a fost decernat lui Dan Simai de la Bihoreanul; de altfel, Bihoreanul a luat cele mai multe premii în această ediție.

Gazdele serii au fost doi fermecători MC, Oana Sabău și Mircea Chirilă.

A fost o seară minunată și îi mulțumim domnului Florin Budea, grație căruia am participat și eu din tribune la acest eveniment. Domnul Budea a și dus, de altfel, acasă un premiu pentru Purtătorul de cuvânt al anului.

 

Paula Malița (logopaper.com*)

 

*LOGOPAPER este un blog conţinând materiale realizate de elevii secţiei Filologie  – Jurnalism a Colegiului Național „Onisifor Ghibu” Oradea, alături de alte contribuţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *