◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro17.05.2024

Neti Sandu : „PRO TV, pentru mine, e ca o baterie mare, din care mă încarc”

IOAN  VASIU: Când și unde ați  făcut primii „pași” într-o televiziune?

NETI  SANDU: Prima dată am fost invitată la TVR, la emisiunea Tribuna nonconformiștilor, pentru că fusesem remarcată la simpozonul de Științe Psihotronice, de la Casa de cultură „Grigore Preoteasa”.

I.V.: Câți  ani  s-au  împlinit  de  când  lucrați  în PRO TV și de ce ați ales această  televiziune?

N.S.: În PRO TV lucrez din 1995. La anul se fac 30 de ani. Dar eu am fost și la PROFM, care aparținea tot de trust, din 1993. Practic, sunt mai mult de 30 de ani.

Televiziunea nu am ales-o eu, m-a ales ea pe mine. Am fost la George Mihăiță, la revista Salut – revistă care a fost selectată să facă parte din programul radio al PRO FM: Prieteni, ProFM, Salut și apoi m-au reținut de acolo, iar când a început PRO TV, m-au chemat și au zis să vin la rubrica de la matinal: Ora 7, Bună dimineața! Așa am ajuns aici.

I.V.: Sunteți cea mai cunoscută și apreciată  prezentatoare a horoscopului din țara noastră. De ce ați ales acest „profil” și nu o altă activitate specifică unui post de  televiziune?

N.S.: Am ales-o în funcție de căutările mele interioare. Am absolvit filologia și după aceea am vrut să merg pe calea aceasta, să mă cunosc mai bine. Și așa am ajuns să mă duc la cursuri de Astrologie. Am văzut cum funcționează și după aceea m-a fascinat, pur și simplu.

I.V.: Ați  regretat  vreodată că nu ați practicat o altă profesie?

N.S.: Nu am regretat. Mi-ar fi plăcut să fiu și profesoară, pentru asta m-am pregătit, dar ceea ce fac mi se pare deja un hobby de o viață.

I.V. : Ca astrolog, ce prevestiți pentru acest an celor care vor lectura acest interviu?

N.S.: Mi se pare un an imprevizibil, cu multe surprize în sensul celor pe care le  estimam  noi – adică am făcut câte ceva și ne așteptăm ca lucrurile alea, ca un bumerang, să se întoarcă cu bine spre noi, cu o cantitate de bine. Dar sunt convinsă că în funcție de cuadraturile care vor fi pe cer, vor fi și surprize  mai puțin plăcute. Așa că mi se pare că  oricum sunt două nuanțe foarte diferite. Jupiter în Taur, până în Mai și Jupiter în Gemeni, din partea a doua a anului – deci nu are cum să fie omogenitate. Punct.

I.V.: Ce  înseamnă PRO TV pentru Neti Sandu?

N.S.: Înseamnă o platformă, o scenă, un loc, o postură  din care pot să spun ceva, din care oamenii ar avea ce să rețină, ce să câștige, ce să folosească. Dar, pentru mine, e o încărcătură, e ca o baterie mare, din care mă încarc. Asta înseamnă.    

 

Ioan Vasiu /UZPR

Un comentariu pentru “Neti Sandu : „PRO TV, pentru mine, e ca o baterie mare, din care mă încarc”

  1. Neti Sandu este bucuria din fiecare casă. Este plină de sensibilitate și optimism. Fără ea, eu și soțul, nu ne putem bea cafeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *