◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Incidentul Conil: Extratereștrii se transformă în oameni

Nu este o noutate pentru nimeni că extratereștrii se transformă în oameni. Cel puțin unii dintre ei și am descoperit această afirmație atât prin declarația celor mai mari ufologi, dar și din cazurile de răpire extraterestră.

Pentru ca imaginea să se întregească, am ales să vă prezentăm un alt caz extrem de interesant. A fost numit incidentul Conil (după locul unde a avut loc) și este încă o dovadă că unele ființe nepământene au puterea de a se transforma în oameni.

Extratereștrii se transformă în oameni

Totul a început în seara zilei de 29 septembrie 1989. În jurul orei 8:45 pm, un grup de cinci tineri din satul spaniol Conil, a observat mai multe lumini ciudate care se aflau deasupra satului lor. Tinerii au hotărât că trebuie să afle adevărul, motiv pentru care s-au dus spre plajă pentru a vedea ce este cu aceste lumini.

Tinerii se aflau ascunși undeva în apropierea plajei. Erau circa 50 metri până la apă și luminile păreau extrem de agitate. Un prim obiect ciudat a fost văzut de tineri pe cer. Avea forma unei semiluni și în interiorul ei se puteau vedea mai multe lumini roșii. bura la o distanță foarte mică de sol. La câteva clipe după, o altă lumină a fost văzută de tineri. Aceasta clipea constant. În câteva momente o alta a apărut deasupra portului, care părea să-i răspundă celei de-a doua.

În jurul orei 21:00, unul dintre tineri a scanat plaja cu ajutorul unui binoclu. A văzut lucruri incredibile, care păreau desprinse dintr-un film de la Hollywood.

Umanoizii ies din apă

Tânărul vede cu ajutorul unui binoclu cum două ființe nepământene ies din apă. Par să aibă 2 metri înălțime și își țin mâinile pe lângă corp. Acestea poartă tunici albe și par să nu atingă pământul când se deplasează. Tânărul le-a spus apropiaților că acestea levitau la circa 20 cm de sol, dar cu toate acestea puteau să se deplaseze. Capetele lor erau albe și nu aveau trăsături faciale.

Șa un moment dat umanoizii se opresc. Ei așteptau ceva. În timp ce priveau lumina roșie din port, o bilă de foc albastru se apropie de ei. Părea că bila este cu ei sau a lor. Bila sapă o movilă în jurul lor. Aceasta avea formă de potcoavă sau cel puțin așa au văzut martorii. Într-o manieră rigidă ei se întorc cu spatele la nisipul din movilă.

Apare a treia ființă

O nouă figură se alătură acestei scene suprarealiste. Acum văd un al treilea humanoid stând alături de ceilalți doi. Acest humanoid este diferit. Stă la trei metri; poartă o uniformă neagră dintr-o singură piesă și are un cap imens în formă de pară inversată. Chiar dacă este diferit, cel de-a treilea este cu cei doi. Avea 3 metri înălțime.

Continuare pe efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *