◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Gala CONAF „Women
In Economy!”

Gala Femeii CONAF, sub titulatura „Women In Economy!”, a deschis o pagină strălucitoare în istoria evenimentelor de prestigiu din România, marcând cu fast și solemnitate cea de-a șasea ediție a acestei manifestări emblematice. Desfășurat sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România și al Parlamentului European, evenimentul a constituit un epicentru de recunoaștere și celebrare a contribuției remarcabile a femeilor în domeniul economic și al antreprenoriatului.

In data de 5 martie 2024 și ora de începere la 19:00, Ateneul Român a găzduit cu fast și eleganță cea mai exclusivistă și importantă Gală din România, organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF. Tema aleasă pentru acest an, „We Dream, We Can, We Lead!”, a reprezentat un manifest puternic și inspirațional, evidențiind nu doar realizările femeilor în lumea afacerilor, ci și viziunea acestora, puterea de a transforma visele în realitate și capacitatea de a conduce în diverse domenii.

Evenimentul a fost alcătuit dintr-o serie de momente definitorii, cu un program complex și captivant, care a transmis un mesaj puternic și mobilizator. Gala a debutat cu o deschidere oficială solemnă, marcată de prezența unor oficialități de seamă, inclusiv reprezentanți ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European. Atmosfera a fost încărcată de anticipație și excitație în rândul invitaților, care au fost martorii unei serii de momente artistice și discursuri motivaționale.

Distribuția de excepție a evenimentului a inclus lideri de opinie, antreprenoare notabile, personalități politice și culturale, creând astfel un amalgam de influențe și viziuni variate. Fiecare discurs și prezentare a adus în prim-plan povestea unică a unei femei care și-a transformat visurile în realitate, a depășit obstacolele și a reușit să devină un lider în propriul domeniu.

Premiile speciale acordate în cadrul Galei au fost momentele culminante ale serii, evidențiind contribuțiile de excepție ale unor femei remarcabile. Aceste distincții au acoperit o gamă largă de domenii, de la afaceri și tehnologie la cultură și educație, reflectând diversitatea și impactul pozitiv pe care femeile îl au în toate aspectele societății.

Ambianța festivă și plină de strălucire a serii a fost susținută de un program artistic variat, care a inclus momente muzicale, dansuri și proiecții vizuale, aducând un plus de dinamism și emoție întregului eveniment. Participanții au avut ocazia să se bucure de o atmosferă relaxată și să celebreze împreună cu alți lideri și influenceri de marcă.

„Women In Economy!” nu a fost doar o manifestare socială și culturală, ci și un catalizator pentru schimbarea mentalităților și consolidarea rolului femeilor în mediul economic. Prin abordarea temei „We Dream, We Can, We Lead!”, Gala a pus în lumină nu doar realizările trecute, ci și potențialul viitor al femeilor în atingerea succesului și a conducerii în diverse industrii.

În concluzie, Gala Femeii CONAF a reprezentat un moment de referință în calendarul evenimentelor din România, consolidându-și statutul de cea mai exclusivistă și importantă Gală, dedicată femeilor în economie. Prin intermediul temei puternice și a participării notabile, evenimentul a marcat o etapă semnificativă în promovarea egalității de gen și a rolului determinant al femeilor în construirea unui viitor economic solid și incluziv.

 

Marius Herscu/UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *