◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Filiala Bacău a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și-a ales conducerea pentru următorii patru ani

Adunarea Generală de Bilanț și de Alegeri a Filialei „Marius Mircu” Bacău a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a ales, pentru următorii patru ani, Consiliul de Conducere al organizației. Președintele consiliului a fost reales, Cornel Cepariu, care este și membru al Consiliului Director al UZPR. Din consiliu fac parte ziariștii Ștefan Radu – vicepreședinte, Petru Done – secretar, Adrian Jicu, Sebastian Șufariu și Victor Eugen Mihai – membri. Consiliul de conducere a fost votat de marea majoritate a membrilor și s-a consemnat și un singur vot împotrivă.

Au fost trecute în revistă principalele activități și evenimente marcate de Filiala Bacău a UZPR și au fost evidențiați membrii care au susținut mai mult astfel de inițiative. Între acestea s-au numărat prezența membrilor filialei la acțiuni organizate în județul Bacău, dar și în alte județe de organizații similare sau de alte organizații și instituții. În unele dintre aceste inițiative, Filiala Bacău a UZPR a avut statutul de partener media și acest statut va fi pus în valoare și la alte astfel de acțiuni, în viitorul apropiat.

În ultimii patru ani, cinci membri ai filialei au fost premiați în cadrul Galelor UZPR televizate – Mihai Buznea, Romulus Busnea, Victor Eugen Mihai, Ștefan Radu, Leonard Popa și Cornel Cepariu, pentru activitatea lor, iar unii dintre ei au fost invitați la emisiuni tv sau au organizat dezbateri pe teme jurnalistice cu elevii.

În dezbaterea din adunare au fost amintite și unele nerealizări și au fost propuneri pentru mai multă unitate, pentru o comunicare mai eficientă între Consiliul de conducere și membri, pentru reprezentarea mai bună a Filialei în acțiunile și la evenimentele la care sunt prezenți membrii ei. S-a cerut tuturor membrilor o colaborare și mai susținută la publicațiile UZPR, la cele tipărite, la emisiunile tv, dar și la ediția print a Revistei UZP. De asemenea, s-a propus întinerirea structurii filialei, prin atragerea de noi membri.

Opinii și propuneri privind această activitate au fost formulate de toți membrii prezenți la Adunarea Generală.

Raportul sintetic asupra activității filialei va fi pus integral la dispoziția membrilor pe grupul creat pentru ei pe WhatsApp. Unii membri ai filialei au solicitat un program de activitate mai explicit pentru următoarea perioadă de activitate.

Petru Done, Filiala UZPR Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *