◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro15.07.2024

Misiunea OSCE la Skopie își propune înființarea unei Academii pentru tinerii jurnaliști din Macedonia de Nord

Misiunea OSCE la Skopie rămâne fermă în angajamentul său de a sprijini jurnalismul de înaltă calitate și promovarea unui mediu media divers în Macedonia de Nord.

Parteneriatul continuu cu Asociația Jurnaliștilor (AJM) și cu ceilalți parteneri include tabăra de vară anuală concepută pentru tinerii jurnaliști, cu un accent principal pe îmbunătățirea abilităților de jurnalism de investigație și promovarea competenței în autoprotecție, atât digitală, cât și fizică. Activitatea a evoluat într-o platformă valoroasă pentru dezvoltarea profesională a jurnaliștilor și servește ca un hub pentru rețele editoriale.

Potrivit miragenews.com, sunt în desfășurare discuții pentru înființarea unei Academii pentru tinerii jurnaliști. Scopul este de a îmbunătăți abilitățile de relatare, de a promova jurnalismul de înaltă calitate și de a crea o rețea solidă care facilitează schimbul de cunoștințe și creșterea profesională. În cele din urmă, scopul este de a dota mai bine următoarea generație de jurnaliști cu instrumentele necesare pentru a naviga în peisajul media și pentru a contribui la o presă informată și independentă.

O viitoare inițiativă ar putea viza propunerea AJM pentru crearea unui fond de sprijinire a pluralismului media.

În luna martie, Misiunea va sprijini traininguri pentru aripile de tineret ale partidelor politice, concentrându-se, de asemenea, pe monitorizarea și combaterea discursului instigator la ură împotriva jurnaliștilor. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *