◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

POLIDACTILIA, MALFORMAȚIE SAU MOȘTENIRE EXTRATERESTRĂ?

În Grecia se află o celebră grotă care a fost studiată de arheologi, dat fiind desenele rupestre descoperite pe pereții acesteia.

Desenele reprezintă giganți care au șase degete la picior. Cercetările au fost coroborate cu descoperire făcută în Irlanda. Este vorba despre un schelet uman descoperit în Irlanda. Lungimea acestuia este de 3,6 metri iar la fiecare picior are câte șase degete.

Textele sacre descriu existența giganților, oameni cu dimensiuni și o talie impresionantă. Ei sunt numiți îngeri căzuți.

Ghilgameș, celebrul erou, care a trăit în 2900 î.Hr., a fost rodul legăturii dintre o femeie și un înger căzut. Toți copiii născuți din astfel de legături au purtat numele de eroi, titani sau Nefilim. Progeniturile erau egocentriști, trufași, dar foarte îndemânatici. Erau violenți și nu aveau valori morale.

Venirea lor pe lume a schimbat echilibrul biologic, a bulversat civilizațiile care existau înainte de producerea Potopului.

Cine sunt acești giganți și cum au ajuns pe Pământ?
Uniunea dintre acești îngeri și femeile terestre a fost interzisă de Dumnezeu și totuși minunea s-a produs.
Coranul îi prezintă pe fii lui Noe ca fiind giganți, regi ai Siriei și Arabiei, care puteau smulge un copac din pământ.

Ei prădau oamenii și proprietățile, distrugând totul în calea lor. Vechile texte descriu existența giganților și după producerea Potopului, mai ales în zona Caanan. Nu se cunosc date cu privire la modul cum s-au salvat.
Polidactilia este o malformație despre care se face referire și în Biblie.

Există persoane care au șase degete la mâini și picioare. Specialiștii consideră că este o malformație cauzată de cromozomi.

Statisticile arată că polidactilia este întâlnită, mai ales, la persoanele de culoare. Un caz la o sută de nașteri.
În anul 2010, în India, a fost născut un copil cu 14 degete la cele două mâini și cu 20 de degete la ce două picioare.

Malformația este mai întâlnită la bărbați și este transmisibilă de la o generație la alta. Se spune că cel de al șaselea deget este foarte util, în sensul că persoana în cauză are abilități manuale deosebite.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *