◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Cele mai noi tehnologii din industria alimentară, agricultură şi protecţia mediului, la Universitatea POLITEHNICA București

Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice din cadrul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti anunță un eveniment care îşi propune să familiarizeze publicul cu cele mai noi tehnologii din industria alimentară, agricultură şi protecţia mediului. Seria de activităţi din cadrul evenimentului va avea loc în cel mai mare campus universitar verde din ţară, Campusul UPB, în perioada 26-29 Mai 2022.
PoliBioFest este un nou proiect al Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, dedicat atât specialiştilor interesaţi să afle ultimele dezvoltări din domeniu, cât şi studenţilor şi tinerilor care îşi caută o carieră într-un domeniu de viitor.
Printre expozanţi se vor număra unii dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse alimentare, horticole şi fitosanitare, distribuitori de echipamente „Hobby farm”, companii de echipamente din industria alimentară şi horticolă, distribuitori de tractoare şi maşini agricole, firme de arhitectură peisagistică, dar şi producători şi distribuitori de echipamente pentru laboratoare de cercetare, echipamente din ingineria mediului etc. „Este un eveniment dedicat tehnologiilor care stau în spatele unui stil de viaţă sănătos. Este vorba despre soluţii de inginerie care sunt deseori trecute cu vederea de beneficiarii finali, dar fără de care nu am putea să ne propunem o industrie alimentară la standarde înalte sau un mediu curat. În Uniunea Europeană, sectorul biotehnologiilor este în plină dezvoltare. Vorbim despre aplicaţii în agricultură, despre procese industriale care stau în spatele industriei alimentare sau protecţiei mediului. Este un spectru extrem de amplu de domenii şi activităţi care oferă oportunităţi mari de colaborare, dar şi de angajare. De aceea, BioFest este un festival atractiv atât pentru specialiştii cu experienţă, cât şi pentru studenţi”, a declarat rectorul UPB, Mihnea COSTOIU.
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti este cea mai veche şi prestigioasă şcoală de ingineri din România. Tradiţiile ei sunt legate de înfiinţarea, în anul 1818, de către Gheorghe Lazăr, a primei Şcoli tehnice superioare cu predare în limba română, la mănăstirea Sfântul Sava, din Bucureşti. În prezent UPB are 15 facultăţi şi peste 30.000 de studenţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *