◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Corina Vlad Diaconescu – ,,Moața din orașul Brad”

Corina Vlad Diaconescu, adesea cunoscută sub numele de „moața din orașul Brad” din Țara Zarandului, este o personalitate distinsă care a captivat publicul cu talentele sale remarcabile, atât în domeniul muzicii cât și în cel al jurnalismului

Cu o prezență impresionantă, Doamna Corina Vlad Diaconescu emană o aură de grandoare și pasiune pentru tot ceea ce face. Încă de la primele acorduri atinse cu delicatețe pe clapele pianului, am fost fermecat de maestria ei muzicală. Este o virtuoză a pianului, reușind să transpună emoții complexe prin fiecare notă interpretată. Este clar că muzica nu este doar o abilitate pentru ea, ci o modalitate de a comunica și de a atinge sufletele ascultătorilor săi.

Dincolo de virtuozitatea sa muzicală, Corina Vlad Diaconescu se distinge și în lumea jurnalismului. În calitate de senior editor la revista „Cronica Timpului” a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, aduce o perspectivă unică și o pasiune contagioasă în domeniul scrisului. Abilitatea sa de a exprima idei complexe într-un limbaj clar și accesibil demonstrează nu doar profesionalism, ci și o dragoste profundă pentru arta comunicării.

De asemenea, Doamna Corina Vlad Diaconescu împărtășește cunoștințe și inspirație în calitate de profesoară de limba franceză. Această latură a personalității sale arată angajamentul față de educație și dorința de a influența pozitiv viețile elevilor săi. Este un mentor dedicat, contribuind la formarea viitoarelor generații cu pasiune și devotament.

În timpul interviului, am descoperit că Doamna Corina Vlad Diaconescu păstrează cu drag amintiri despre orașul său natal, Brad, din Țara Zarandului. În mod inspirat, ea se auto-intitulează „moața” acestui oraș, sugerând o legătură profundă și afectuoasă cu comunitatea sa de origine.

În concluzie, Corina Vlad Diaconescu este o personalitate complexă și fascinantă, care își împletește cu măiestrie multiplele talente într-un țesut armonios. De la pasiunea pentru muzică și jurnalism la vocația de educator, ea este un exemplu remarcabil de dedicație și excelență în domeniile pe care le abordează. Cu eleganță și distincție, Doamna Corina Vlad Diaconescu continuă să inspire și să aducă lumina talentelor sale în lumea artistică și culturală a României.

 

Marius Herscu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *