◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Capacitățile paranormale diminuate de evoluție

Capacitățile paranormale fac parte din natura umană. Fiecare om este dotat cu aceste capacități, dar ele sunt într-o stare latentă din cauza evoluției pe plan material.

În anul 1892, tânărul Hâns Berger este victima unui accident că urmare a unei căzături de pe cal. Sora să se afla la sute de kilometri distanța, situație care nu a împiedicat-o să intre într-o stare de panică. Fără să fie anunțată de accident, aceasta a simțit ca fratele său se zbate între viața și moarte.

Capacitățile paranormale

Se spune că între două persoane apropiate se nasc legături supranaturale. Specialiştii susțin că omul este o specie inteligentă pentru că gândirea sa este mereu în căutarea sensurilor. Creierul uman este construit pentru a detecta coincidenţele.

Cu 14 ani înainte să se producă scufundarea Titanicului, Morgan Robertson publica romanul Naufragiul lui Titan. Romanul prezintă naufragiul unui vapor care se scufunda ca urmare a coliziunii cu un iceberg. Detaliile prezentate în roman, par că sunt trase la indigo cu cele ale unei catastrofe care avea să se producă 14 ani mai târziu.

Titan și Titanic sunt două vapoare cu dimensiuni identice, aceeași capacitate de funcționare, același număr de bărci de salvare și același număr de pasageri aflaţi la bord. Catastrofa se produce și într-un caz și în altul în oceanul Atlantic, soldat cu același număr de victime.
Pentru fizicianul Olivier Costa de Beauregard teoria relativităţii implica reversibilitatea și posibilitatea ca un semnal puternic se poate mișca înainte și înapoi pe axa temporală, ceea ce ar explica fenomenul precognitiv.

Teoria de absorbţie a undelor

În anul 1945, John Wheeler și Richard Feynman, laureaţi ai premiului Nobel, lansau teoria de absorbţie a undelor. Teoria făcea referire la emisia de lumina a unui atom și absorbţia de către altul. Teoria susţinea existența undelor întârziate emise de atomul sursă și care merg către atomul receptor, dar și existența undelor avansate emise de atomul receptor care merg către atomul sursa.
De exemplu, ne gândim la o persoană pe care nu am mai văzut-o de mult timp și la scurt timp, primim un telefon de la aceasta. Undele avansate se propaga către trecut, provocând un flash precognitiv, precum o memorie în viitor.

Mulți cercetători consideră că telepatia este o capacitate naturală pe care omul a pierdut-o de-a lungul evoluţiei sale. Mult timp s-a crezut că telepatia exista numai între persoane apropiate. Un experiment realiza în Rusia, a demonstrat că telepatia poate exista și între om și un animal. Durov a fost un celebru dresor de animale. Prin ordin telepatic, Durov transmitea mesaje câinelui său care trebuia să aducă anumite obiecte sau să execute anumite acțiuni. Toate experimentele s-au realizat în faţa publicului și au fost un succes.

Leonid Vasiliev este profesor la Universitatea din Leningrad și a reușit un experiment care va rămâne în istorie. El a reușit să provoace un somn hipnotic unor subiecţi aflaţi la sute de kilometri. Mai mult, în timpul somnului hipnotic a indus vise dirijate.

Capacitățile paranormale pe care le deține toată lumea

Clarcunoaștere

Oamenii cu această abilitate ştiu ce să facă, deşi – teoretic – n-ar trebui să ştie sau n-ar avea cum să ştie. De exemplu, deşi n-au mai fost niciodată pe o rută, ştiu ce cale să aleagă, deşi drumul acela ar părea greşit pentru multă lume. Şi, luând-o pe acel drum, ar evita un accident sau un alt pericol. Sufletul le spune ce au de făcut, manifestându-se un puternic sentiment că ceva nu este în ordine, că trebuie să fie precaut.

Clarviziune

Clarviziune înseamnă să vezi clar, iar această abilitate este descrisă ca acea putere intuitive prin care vezi informaţii ce apar în simboluri, numere, nume, situaţii.

De exemplu, să vizualizezi ce carte urmează să scoată o persoană din mâna de cărţi, sau pe ce parte va cădea o monedă.

Claraudiție

Se mai numeşte şi auzul limpede, adică acea abilitate de a recepţiona, intuitiv, la nivel auditiv, diverse informaţii. De exemplu, îţi auzi vocea interioară ghidându-te spre un anume loc, sau spunându-ţi că urmează să te întâlneşti cu un om pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme.

Clarsimțire

Este abilitatea de a simţi ce simte alt om. Poţi simţi dacă unui om de care eşti apropiat îi este bine sau îi este rău, dacă are emoţii puternice de fericire sau de tristeţe. Poţi simţi dacă cineva te minte sau îţi spune adevărul, percepându-i cele mai fine vibraţii.

Toţi oamenii au aceste abilităţi, fie că sunt sau nu conştienţi de ele. Când începi să fii conştient de ele ele, te poţi speria, poţi fi confuz. Nu trebuie să cauţi o explicaţie logică pentru ceea ce se petrece pentru că nu există. Lucrurile se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple.

Din fericire, dacă exersezi, le poţi perfecţiona. Urmează-ţi instinctul şi vei găsi oamenii potriviţi care să te ajute.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *