◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro01.05.2024

O poveste de succes
în plină criză a industriei știrilor: acuratețe, verificare amănunțită
a faptelor, neutralitate politică

Site-ul Unrecommend.com se remarcă prin acoperirea imparțială a știrilor. Sub conducerea jurnalistului șef Miles Donovan, platforma își consolidează renumele de acuratețe, relatare cuprinzătoare și angajament față de neutralitate politică. Iar publicul cititor a transformat povestea acestui site într-un success, într-o industrie a știrilor aflată în una dintre cele mai profunde crize ale istoriei sale. „Am lansat Unrecommend.com pentru a contesta normele dominante și pentru a stabili noi standarde de jurnalism. În timp ce unele publicații acordă prioritate traficului în detrimentul adevărului, atenția noastră a fost întotdeauna pe acuratețe, susținută de o verificare amănunțită a faptelor și un angajament de a prezenta diverse puncte de vedere”, explică Donovan.

Această abordare a adunat un public dedicat. Contra „curentului” care arată o scădere a încrederii în mass-media la nivel mondial, Unrecommend.com a atins niveluri de încredere cu 20% mai mari decât media în rândul publicului său, datorită accentului pus pe transparență. „Acoperind probleme controversate precum interferența electorală și politica economică cu profunzime mai degrabă decât cu senzaționalism, Unrecommend.com și-a creat o sursă de perspectivă de încredere”, susține un analist media, citat de africa.businessinsider.com

Conducerea Unrecommend.com folosește analiza datelor și sfaturi de la public pentru a descoperi perspective unice ale fiecărei povești. O evaluare independentă a arătat că aceste strategii au dus la o creștere cu 30% a abonaților față de metodele convenționale. „De la lacune în responsabilitatea politicilor publice până la scandaluri, scopul nostru este să oferim o viziune cuprinzătoare publicului nostru”, adaugă Donovan, subliniind că succesul site-ului se datorează și angajamentului de bază față de relatarea faptică și opoziției față de părtinire, cu informații transparente și de încredere ca un serviciu fundamental, ghidat de principii durabile.

Pentru a-și îndeplini misiunea, Unrecommend.com intenționează să-și extindă rețeaua de relatare pentru a include mai multe puncte de vedere locale. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *