◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

WTA KARLSRUHE / Patricia Țig a câștigat turneul de la Karlsruhe după o revenire superbă în finala cu Van Uytvanck » Salt important în clasament

Patricia Țig (25 de ani, 223 WTA) a câștigat astăzi finala turneului ITF 125 K de la Karlsruhe (Germania), în fața belgiencei Alison Van Uytvanck (25 de ani, 65 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2.

  • Grație victoriei, Țig va reveni în primele 150 de jucătoare ale lumii, urmând să primească 160 de puncte WTA și un cec în valoare de 20.000 de dolari.
  • Începând de luni, Patricia se va situa pe locul 148 în clasamentul WTA

După un început solid de meci, în care a condus cu 2-0, Țig și-a pierdut concentrarea și a fost depășită clar de adversară, care a dominat ostilitățile și s-a impus cu 6-3.

Următoarele două seturi au fost însă la discreția româncei. Patricia a etalat un joc impresionant. Românca a navigat plină de încredere spre victorie, adjudecându-și seturile doi și trei la unu și la doi.

Competiția din Germania câștigată de Patricia are premii totale de 125.000 de dolari și este o categorie de turneu care se situează imediat sub cele International.

Patricia Țig a revenit anul acesta în competiții, după ce a devenit mamă și a reușit să atingă finală turneului de la București.

Van Uytvanck, jucătoarea învinsă de Patricia Țig, a fost protagonista unui moment viral în șaisprezecimile de finală, când s-a sărutat peste fileu cu iubita ei, jucătoarea Greet Minnen. 

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *