◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro21.06.2024

Ziua Copilului, la Muzeul 3D Velonova Mirage

Pe 1 iunie 2024, de Ziua Copilului, la Muzeul 3D Velonova Mirage a avut loc un spectacol de excepție, care a captivat atenția micilor spectatori. Sub regia talentatei actrițe Claudia Motea, s-au jucat binecunoscutele scenete: „D-nul Goe”, „Pomul cu ciori”  și „Cocostârcul”, evenimentul fiind organizat de Marius Herscu.

Spectacolul a fost susținut de actorii Teatrului NostruM – UZPR: Marius
Herscu, DOINA GHITESCU, Irina Giju, Daniel Neguț, Mariana Anghel,
Daniela Bădescu, Ion Lorinczi și Marius Ionescu, care au adus la viață personajele cu o energie și o pasiune molipsitoare, reușind să creeze o atmosferă plină de veselie pentru toți copiii prezenți. Scenografia a fost semnată de Beatrice Lianda Dinu.

Primul act al spectacolului „D-nul Goe” a reînviat faimoasa povestire a lui Ion Luca Caragiale, aducând în fața publicului aventurile năstrușnice ale tânărului Goe și ale familiei sale. Interpretările au fost pline de umor, iar situațiile comice au fost savurate cu nesaț de toți cei prezenți.

În continuare, „Pomul cu ciori” și „Cocostârcul” au adus pe scenă povești pline de învățăminte, punând în valoare frumusețea și complexitatea folclorului românesc. Scenariul a fost captivant, iar decorurile 3D au contribuit la crearea unui mediu imersiv, transformând experiența teatrală într-una cu adevărat memorabilă.

Prezența copilului-minune Rareș Prisacariu, câștigătorul Concursului „Românii au Talent 2023” a fost notabilă, iar mesajul speechul său ad-hoc a fost extrem de emoționant.

Spectacolul nu s-a oprit aici. La final, copiii au avut parte de o surpriză deosebită: un spectacol de magie care a stârnit uimire și încântare. Magicianul a reușit să impresioneze audiența cu trucuri ingenioase și momente de neuitat, încheind astfel evenimentul într-o notă de magie și bucurie.

Organizarea evenimentului de către Marius Herscu a fost impecabilă, asigurându-se că fiecare detaliu a fost pus la punct pentru a oferi o experiență de neuitat. Actorii, scenografia și efectele speciale au contribuit la succesul acestui eveniment, transformând Ziua Copilului într-o sărbătoare plină de râsete și bucurie.

Publicul, format din copii și părinți deopotrivă, a plecat acasă cu amintiri frumoase și cu dorința de a reveni la viitoarele spectacole organizate la Muzeul 3D Velonova Mirage. Această zi a demonstrat încă o dată magia teatrului de a aduce oamenii împreună și de a crea momente de neuitat pentru toate vârstele.

Marius Herscu/UZPR

Foto: Marius Herscu

 

Un comentariu pentru “Ziua Copilului, la Muzeul 3D Velonova Mirage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *