◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Parteneriatul UZPR cu Olimpiada de benzi desenate, sport și educație de calitate, la Radio Helsinki, din Graz, Austria

Ediția săptămânală a emisiunii speciale pe care o realizează Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România la Radio Helsinki, din Graz, Austria, postul românismului fără hotare, este una cu totul deosebită. Mădălina Corina Diaconu, secretar general al UZPR, îi are ca invitați pe Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Ionuț Grăjdeanu, profesor și autor de benzi desenate, inițiatorul Olimpiadei de benzi desenate, precum și copii participanți la Olimpiada de benzi desenate, un concept unic la nivel național și internațional.
Marcând faptul că UZPR este partener al Olimpidei de benzi desenate, invitații vor puncta faptul că această a treia ediție, derulată sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român, este dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă – ambele au startul în aceeași zi, 4 februarie 2022. Încă de de la prima ediție, UZPR a susținut și promovat Olimpiada de benzi desenate și a oferit premii participanților, regretatul președinte al Uniunii, Doru Dinu Glăvan, fiind un susținător entuziast al proiectului.
Olimpiada de Benzi Desenate este un concurs național de benzi desenate, de promovare a tinerelor talente din mediul de învățământ primar, gimnazial și liceal. Sunt invitați să se înscrie în concurs elevi din școlile primare, gimnaziale și licee, prin intermediul bibliotecilor școlare, comunale, orășenești și județene. Regulamentul și detaliile de înscriere vor fi afișate pe pagina de Facebook a Olimpiadei de benzi desenate și promovate pe toate rețelele de socializare și în biblioteci.
Așadar, vineri, 4 februarie 2022, despre Olimpiada de benzi desenate, Olimpiada de Iarnă de la Beijing, sport, parteneriate fructuoase, jurnalism de ținută și educație de calitate, la Radio Helsinki, din Graz, de la ora 13:00, ora Austriei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *