◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Jurnalist centenar despăgubit pentru un accident de muncă suferit pe când avea… 95 de ani

Un fost jurnalist regional în vârstă de 100 de ani a primit despăgubiri cu aproape 20.000 de lire sterline după ce a suferit răni care i-au alterat viața în timp ce muncea, având vârsta de… 95 de ani, informează holdthefrontpage.co.uk.
Consiliul municipal din Brighton și Hove a fost obligat să-i plătească suma lui Derek Granger, care și-a luxat umărul și și-a rupt mușchiul umărului când a căzut peste o sârmă dintr-un crematoriu.
Un judecător de la Brighton County Court a constatat că dovezile consiliului au fost „nesatisfăcătoare”, după ce autoritatea a încercat să pretindă că Derek, care avea 95 de ani la momentul căderii, în iunie 2016, s-a prăbușit din cauza bătrâneții.
Derek a lucrat pentru cotidianul din Brighton The Argus și Sussex Daily News înainte de a fi critic la Financial Times în… 1952. A continuat să lucreze pentru Granada TV, producând Coronation Street și mai târziu devenind șeful de teatru al canalului.
În instanță, judecătorul Sullivan a spus că nu poate înțelege de ce autoritatea locală s-a luptat în instanță timp de șase ani, în timp ce l-a lăudat pe Derek ca fiind un „domn stoic”.
Un purtător de cuvânt al Consiliului Local al orașului Brighton și Hove a declarat pentru The Argus: „Aceasta a fost o cerere de vătămare corporală a unei curți făcută de o persoană care pretindea daune în urma unui incident de împiedicare. Ne pare extrem de rău pentru necazul cauzat domnului Granger și pentru timpul necesar pentru a se încheia această chestiune.
Acest lucru s-a datorat unor întârzieri ale instanțelor”, s-a apărat Consiliul. Dar James Palmer QC, de la Henderson Chambers, a declarat: „Consiliul orașului Brighton și Hove a negat că a existat vreun cablu a susținut că a fost vina dlui Granger că a căzut și a fost grav rănit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *