◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Palaz nu se lasă. Festivalul de la Mamaia, reluat în 2020

Reluarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia în acest an, care ar fi trebuit să se desfăşoare în perioada 5-8 septembrie, a eșuat. Cu toate acestea, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța Claudiu Palaz insistă ca acest festival să fie organizat. În acest sens, s-a ajuns la un acord de principiu pentru organizarea Festivalului de la Mamaia în luna mai a anului viitor. Astfel, în ședința CJC din 31 octombrie, Palaz a introdus un proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România a suprafeţei de 2000 mp situată pe parcarea laterală şi a suprafeţei de 200 mp în interiorul Pavilionului Expoziţional Constanţa. Totodată, CJC va transmite, gratuit, și dreptul de a folosi marca „Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia” doar pentru trei zile, în perioada 1 – 3 mai 2020 pentru desfăşurarea „Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2020”.

Contactat de Ordinea.ro, Palaz a declarat că speră ca de data asta să fie acordată mai multă importanță și să nu mai fie abordată problema din punct de vedere politic. El a spus că CJC va întreprinde demersurile pentru prelungirea licenței Festivalului și nu concepe ca brandul să fie preluat de către un privat.

Amintim că în luna iunie a acestui an, Claudiu-Iorga Palaz, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a transmis ACORDUL cu privire la organizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară/Pop Mamaia 2019, în perioada 5 – 8 septembrie 2019, în parteneriat cu  S.C. Electrecord Production S.R.L. și Ministerul Culturii și Identității Naționale. Locația pentru organizarea acestui festival a fost fixată situată în zona Pavilionului Expozițional Constanța din stațiunea Mamaia. Din cauza timpului prea scurt, organizarea festivalului a fost amânată.

ordinea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *