◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

ROMÂNII DIN DIASPORA JIGNIȚI DIN NOU: CERȘETORI, HOȚI, CURVE

FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) a sesizat în cursul zilei de astăzi Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării, în cazul postărilor din spațiul public ale domnului Cristian Prescornițoiu care vizează românii din diaspora.

În cursul zile de ieri, domnul Cristian Prescornițoiu, a postat pe o rețea de socializare, o declarație conform căreia românii din diaspora care vor veni la manifestația de pe 10 August, sunt, „cerșetori, hoți și curve”.

Îi cerem domnului Cristian Prescornițoiu, demisia de urgență. Dacă ar fi obligat să-și folosească rezervele financiare pentru plata unor eventuale daune, în diaspora ne îndoim că ar putea să-și câștige o pâine cinstită, dat fiind că toată viața a fost doar în funcții publice.

În afara țării locuiesc peste 5 milioane de români care au plecat din cauza faptului ca România a fost administrată de oameni ca acest individ. Cei din diaspora formează o comunitate de oameni harnici, care iși câștigă din greu existența și care în fiecare zi pun bani deoparte pentru a trimite celor dragi din țară.

„Nu înțeleg de ce Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării nu s-a autosesizat încă, și a așteptat ca noi să le trimitem petiție.
Este inadmisibil ca un funcționar al Statului Român să jignească grosolan o parte importantă din societatea românească.
Se tot încearcă de câțiva ani o instigare a românilor din țară contra românilor din diaspora. Tuturor acelora care alimentează această idee le spun clar că nu vor reușii. Majoritatea românilor din țară au cel puțin un amic, prieten, copil, iar în unele cazuri chiar si părinte, în străinătate. Nimeni nu va reuși sa ii poziționeze împotriva fraților lor”, a declarat Daniel Țecu, președintele FADERE.

Presa FADERE 02 August 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *