◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep, în top 10 cele mai bogate sportive din lume. Românca a strâns o avere din tenis și a egalat-o pe Steffi Graf

Simona Halep a fost inclusă în clasamentul celor mai bogate sportive din lume, dominat categoric de Serena Williams. Sportiva din România ocupă poziția 9 și le-a egalat în acest an, unul destul de dificil în contextul pandemiei, pe Caroline Wozniacki, respectiv legendara Steffi Graf, ambele din tenis.

Potrivit ierarhiei întocmite de Yahoo Finance, Simona Halep a câștigat din tenis nu mai puțin de 30 de milioane de euro, deși are doar 29 de ani împliniți.

Simona Halep, în top 10 cele mai bogate sportive din lume. Se află pe poziția 9 și a câștigat din tenis 30 de milioane de euro

Primele trei locuri sunt ocupate de Serena Williams, care conduce detașat clasamentul, cu 200 de milioane de euro, urmată de Maria Sharapova, cu 140 de milioane de euro și Alexis DeJoria, cu 100 de milioane de euro, concurentă în drag racing.

Iată cum arată top 10 cele mai bogate sportive din lume, întocmite de Yahoo Finance.

1. Serena Williams – Tenis, 200 de milioane de dolari
2. Maria Sharapova – Tenis, 140 de milioane de dolari
3. Alexis DeJoria – Drag Racing, 100 de milioane de dolari
4. Venus Williams – Tenis, 95 de milioane de dolari
5. Danica Patrick – Automobilism, 60 de milioane de dolari
6. Anna Kournikova (Tenis) , Li Na (Tenis) – 50 de milioane de dolari
8. Annika Sorenstam – Golf, 40 de milioane de dolari
9. Simona Halep (Tenis), Caroline Wozniacki (Tenis), Steffi Graf (Tenis) – 30 de milioane de dolari
10. Agnieszka Radwańska (Tenis), Naomi Osaka (Tenis), Martina Hingis (Tenis) – 25 de milioane de dolari

Simona Halep a intenționat să joace la turneul de la Abu Dhabi, dar s-a răzgândit

Simona Halep intenționa să joace la turneul WTA 500 de la Abu Dhabi, programat în perioada 5-13 ianuarie! A doua jucătoare a lumii s-a răzgândit însă, urmând să participe la o singură competiție înainte de Australian Open 2021.

Simona Halep s-a răzgândit și nu s-a mai înscris la turneul WTA de la Abu Dhabi, primul din 2021! Românca își dorea să joace la două turnee înainte de Australian Open, dar în cele din urmă și-a anunțat prezența la unul singur, programat la Melbourne între 31 ianuarie și 7 februarie. Deși inițial era încântată că va juca și la Abu Dhabi, Simona a renunțat la idee cu scopul de a-și conserva energia pentru aventura care o așteaptă în Australia.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *