◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Ce a spus Baba Vanga înainte să moară. Acestea au fost ultimele ei cuvinte

Prezicătoarea Baba Vanga a făcut niște profeții șocante de pe patul de moarte. Aceasta a spus că omenirea va intra în legătură cu civilizații superioare. Pe lângă profeția cu extratereștrii, Baba Vanga a spus și când se va sfârși viața pe Pământ.

Ce preziceri a făcut Baba Vanga înainte să moară. Care au fost ultimele ei cuvinte

Baba Vanga, o prezicătoare din Bulgaria, considerată sfântă, a făcut mai multe profeții cu care a șocat lumea. Multe dintre acestea s-au adeverit exact după cum a spus ea.În momentul de fașă, la mormântul Babei Vanga este un adevărat pelerinaj. Baba Vanga, cu ultimele cuvinte i-a sfătit pe oameni să fie mai buni.

Celebra prezicătoare petrecea ore întregi în fața unei icoane făcătoare de minuni. Astfel, Baba Vanga a prezis inclusiv ziua în care va muri. Baba Vanga le-a cerut mai cerut oamenilor, de pe patul morții, să-și păstreze credința în Dumnezeu. Baba Vanga a fost înmormântată într-o biserică pe care a construit-o cu banii strânși de la oamenii cărora le-a prezis viitorul.

Omul va intra în legătură cu civilizații extraterestre

Baba Vanga a prezis și viitorul Pământului și a spus că ”civilizațiile extraterestre ne vor învăța să trăim sub apă, după ce viața pe suprafața Pământului va deveni absolut imposibilă”. Aceasta este una dintre cele mai ciudate profeții ale Babei Vanga, care și-a pierdut vederea pe când avea doar 12 ani.

Înainte de a-și da duhul, clarvăzătoarea a povestit că, până în anul 2030, oamenii vor intra în contact cu alte civilizații dezvoltate. De asemenea, baba Vanga a prezis că până în 3797 Terra va deveni o planetă ostilă vieții. Tot atunci spunea că doar cei aleși vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar. Aceștia își vor continua existența pe o altă planetă.

Seceta va nenoroci Pământul

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, și că Pământul se va confrunta cu o mare secetă. Seceta va cuprinde o mare parte a globului. Seceta ar urmna să se înregistreze, potrivit profeției, până în anul 2070.

Baba Vanga a mai prezis și un război pe planeta Marte, care atunci va fi colonizată de om. În plus, Baba Vanga a spus că planeta se va cufunda în întuneric, după ce luna va fi lovită de o cometă. În următorii 90 de ani, potrivit Babei Vanga, viața pe Pământ ar urma să se restrângă.

playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *