◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

NIBIRU, PLANETA APOCALIPTICĂ

Nibiru este o planetă apocaliptică, care este cauza multor catastrofe produse pe Pământ.

Afirmaţia aparține unor oameni de știință americani care susțin că planeta produce unde gravitaţionale monstruoase care declanşează cutremure, erupţii vulcanice, tsunami. Dezastrele produse de Nibiru sunt prezentate în textele sumeriene, dar și în Biblie.

NASA a recunoscut într-un comunicat, ca la limita sistemului nostru solar sunt probe că ar exista un super-Pamant. În limba babiloniană, Nibiru înseamnă, planeta în trecere. Textele antice cuneiforme menţionează existența unei rase de ființe numite Anunnaki, care au venit de pe o planetă numită Nibiru.

În ceea ce privește poziţionarea planetei Nibiru exista mai multe ipoteze. Unii specialişti susțin că se afla în spatele planetei Pluto, ceea ce ar cauza anomalii în orbitele planetelor Neptun și Uranus. Un corp nevăzut exercita o forța de atracție între cele două planete.

În perioada 2017-2018, s-au produs mai multe fenomene despre care s-a spus că au fost generate de misterioasa planeta. Ne referim la activarea unor vulcani, producerea unor puternice cutremure, căderi de meteoriţi, sunete neobişnuite care se produc în cosmos, lumini neobişnuite care colorează cerul.

Brad Carter este profesor universitar la Universitatea Qeensland, Australia și este primul specialist care în anul 2011 a pus în discuție un subiect conform căruia un al doilea soare va fi vizibil pe cer. Știrea a fost publicată ca urmare a descoperirii unui corp cu ajutorul satelitului Kepler și care se afla la o distanța de 2000 de ani lumină faţa de Pământ.

Corpul a fost numit Kepler 11 și s-a estimat că s-a format acum 10 miliarde de ani. Trei dintre planetele care orbitează în jurul lui Kepler 11 sunt formate din roci și exista posibilitatea existenței apei. S-a spus că Kepler 11 este Nibiru, soarele reptilienilor.

În anul 2017, pe cerul din Slovacia, China, Peru, Anglia, Rusia, Canada s-a observat un fenomen ciudat, apariţia unui al doilea soare. La scurt timp după acest eveniment, în centura Kuiper au fost observate mişcări haotice și coliziuni.

Despre Nibiru se spune că este la limita dintre o stea și o planetă și mai este numită și steaua rătăcitoare. În anul 1983, NASA a recunoscut în mod oficial existența ei.

Nibiru este planeta vagabond și este asociată cu apocalipsa. Pe seama apariţie sale s-au pus producerea mai multor anomalii în sistemul nostru solar, cum ar fi, traiectoria planetei Uranus, schimbarea culorii planetei Pluto, modificarea formelor inelelor saturniene sau creșterea mărimii câmpului magnetic solar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *