◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Sorin Roșca Stănescu, la Gold FM: „Masa critică a nemulțumirii care poate destabiliza România este pe cale de a se constitui”

Invitat în emisiunea „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă a Gold FM, Sorin Roșca Stănescu s-a referit la soluțiile de dezamorsare a crizei nemulțumirii populare, care a dus la proteste de stradă. „Masa critică a nemulțumirii care poate destabiliza România este pe cale de a se constitui. Cel care poate dezamorsa această criză, ce poate deveni explozivă, este președintele Klaus Iohannis, care are Guvernul său, are influență covârșitoare și în USR-PLUS și are la dispoziție două mutări de sacrificiu. Prima, de mai mică anvergură, ar fi cea a unei remanieri serioase, cu înlăturarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, vinovat pentru foarte multe dintre neajunsurile actuale din sistem, și cu eliminarea de la nivel central a lui Raed Arafat, care este demonizat, pe drept sau pe nedrept, și care este din ce în ce mai rău văzut în opinia publică. O măsură mai profundă, cu potențial mare de a reconcilia populația cu autoritățile, chiar și pe termen scurt, ar fi demisia Guvernului și nominalizarea unui nou premier, care să încerce formarea unui Guvern de uniune națională”, a spus Sorin Roșca Stănescu, adăugând că, în opinia sa, „premierul Florin Cîțu lucrează sub drapel străin. Probabil a adunat datorii de vreun milion de dolari pentru anii petrecuți în SUA, la studii”.

 

R.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *