◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.02.2024

Elina Svitolina își va dona banii, din turnee, armatei ucrainene și cauzelor umanitare

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina a anunțat că își va dona banii din turneele WTA armatei ucrainene și că va ajuta la eforturile umanitare după invazia Rusiei în țara sa. Numărul 15 mondial a declarat pentru Eurosport că familia și prietenii ei din Ucraina apără țara și că vrea să ajute, notează Reuters. „Într-adevăr, până în ultimul moment nu am crezut că acest război va începe cu adevărat și apoi totul s-a întâmplat noaptea… Toată lumea este îngrozită, toată lumea are inima frântă. Familia mea este acolo. Mulți dintre prietenii mei care nu au părăsit țara sunt acolo. Ei luptă pentru viața lor, unii dintre ei luptă pentru țara noastră. Este nevoie de mult curaj și este incredibil că unii oameni au luat-o. armele în mâinile lor și s-au dus să lupte pentru pământul nostru”, a spus sportiva.

Svitolina, care concurează la Monterrey înainte de turneele de Indian Wells și Miami, din Statele Unite, a spus că a îndurat o perioadă grea din punct de vedere mental, dar a recunoscut că încercările prin care au trecut și trec compatrioții săi sunt mult mai grele. „Așa că am decis că premiile în bani de la viitoarele mele turnee aici, în Mexic și în Statele Unite ale Americii vor merge pentru armata ucraineană și pentru nevoi umanitare. Așa îmi pot ajuta țara. Și asta, cred că este lucrul potrivit de făcut în acest moment. Vreau să fac ceva și să-mi ajut țara”, a spus Svitolina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *