COMUNICAT AL CONSILIULUI DIRECTOR AL UNIUNII ZIARIŞTILOR PROFESIONIŞTI DIN ROMÂNIA

Adaugat pe 11 Aug 2017

COMUNICAT AL CONSILIULUI DIRECTOR

AL UNIUNII ZIARIŞTILOR PROFESIONIŞTI DIN ROMÂNIA

Consiliul Director al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România/UZPR, întrunit la Bucureşti, joi, 10 august 2017, a decis suspendarea domnului Doru Dinu Glăvan, din calitatea de membru al Uniunii, la propunerea Comisiei de Onoare, Disciplină şi Arbitraj, conform art 32, litera o, respectiv “pentru abateri foarte grave.”

Potrivit Statutului UZPR, între două adunări generale, activitatea operativă, la sediul Uniunii este asigurată de Consiliul Director.

Consiliul Director a decis realizarea unui audit intern, menit a răspunde întrebărilor justificate privind o serie de măsuri unilaterale, luate de fostul preşedinte al UZPR, fără informarea şi aprobarea conducerii colective.

Consiliul Director al UZPR a dat mandat secretarului general al Uniunii, secondat de predecesorul său, să se ocupe de organizarea integrală a pregătirii viitoarei adunări generale, care va avea ordinea de zi stabilită de conducerea colectivă.

Consiliul Director precizează că orice implicare, a fostului preşedinte, în pregătirea vreunei adunări generale, este nestatutară.

CONSILIUL DIRECTOR

AL UNIUNII ZIARIŞTILOR